zondag 26 januari 2014

Risotto (achtig) met broccoli en zalm

Tja, als je eigenlijk het liefste alleen nog maar 
zilvervlies rijst gebruikt,
maar heel veel zin hebt in risotto....

Dan krijg je dus dit :



Ingrediënten:

2 uien
2 tenen knoflook
2 kleine broccoli's
1 courgette
250 gram champignons
2 eetlepels olie (rijst/kokos)
zalmfilet naar smaak

1 pakje (rijst)room
scheutje soyasaus (tamari)
zilvervliesrijst

Snijd de broccoli in kleine roosjes
en laat ze even koken.

Kook de zilvervliesrijst ook vast.

Snijd de zalmfilet in blokjes 
en bak ze even in aparte pan.

Snijd de ui, knoflook,
champignons en courgette.

Verhit de olie in de koekenpan,
fruit de ui en knoflook even.
Voeg dan de champignons toe.
Dan de courgette even heel even mee bakken.

Voeg vervolgens de broccoli en zalm toe,
giet de rijstroom en scheutje tamari
in de pan en roer even door.
Zout en peper.

Rijst toevoegen en even goed omscheppen.

oh bijne vergeten ik heb er lekker nog 
een paar cashewnoten door gedaan ;-)

Eetsmakelijk! 


Volg mij op Bloglovin!
Liefs Lisette ❤️

Follow on Bloglovin


Geen opmerkingen:

Een reactie posten