zondag 23 juni 2013

#25 Bio Bounty's

Oh ik ben zo blij dat ik deze overheerlijke Bounty's tegenkwam!!! 

Zoooo lekker.....  En aangezien "de echte Bounty" echt één van mijn lievelings chocolade is.
En ik die niet meer kan/wil eten vanwege de suiker, is dit een hele fijne vervanging!!!! 

En het belangrijkste, ze zijn heeeeeerlijk!!! Eigenlijk nog lekkerder dan de "echte Bounty" 

Ook dit is een super recept van Jacoline!! 

Dit heb je nodig:

150 gram pure chocola
50 gram geraspte kokos 
10 ml maple syrup
35 gram kokosolie

Smelt de chocolade, au bain marie.

Bestrijk met een kwast de vormpjes, 
bodem en zijkanten met dikke laag chocolade.

Zet een minuut of 10 in de vriezer, 
zo kan de chocolade goed stollen.

Maak ondertussen kokosmengsel van 
de kokosrasp, maple syrup en kokosolie.

Vul voorzichtig de vorm met kokosvulling, 
niet te hoog en komt nog laagje chocolade over.

Schenk voorzichtig een laagje chocolade 
over de kokos en zet weer in de vriezer.

Als ze goed hard zijn kun je ze uit de vorm halen 
en dan bewaren in de koelkast...

...als je ze kunt bewaren ;-)  

Bedankt Jacoline!!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten